Go to Start Page Rungsted Havn

tilbage til Sailing Spots
Fedest om vinteren, når man kan have hele yderbassinet for sig selv. ____________________________________________________________________________________________

Det er her vi hver år sejler "Hue/handske cup". Den mest stabile årligt tilbagevendende kapsejlads i Seawind klubben. Selv om det til tider er pis.. koldt, er det altid meget morsomt og med stor deltagelse. Klubhuset bruges som opvarmningsstue.

Sidste år frøs mine skøder til og det var ikke let at trimme sejlene. Nogen havde taget højde for dette ved at sprøjte skøderne med et eller andet, der ikke kunne fryse. En go' idé, givet videre.

Der sejles normalt ved gæstepladserne lige øst for klubhuset. Nordlige og sydlige vinde giver fine muligheder for at lægge banen langs broen. Vi havde i 2005 ved Hue/Handske en bane i havnens nordligste bassin, hvilket også fungerede godt. Der er, i hvert fald om vinteren, ikke problemer med parkeringspladser.

Nogle sejlere har haft frekvensproblemer når de sejlede over kablet fra benzinflåden til ydermolen. Til gængæld har jeg ikke observeret så meget tang i Rungsted, som i Skovshoved Havn.

Sejlerhej... Per DEN 14, DEN 100 "Højde og fart"

~~~~~~~~~~_/)~~~~~~~~~~~_/)_/)_/)~~~~~~~~~~~~_/)~~~~~~~~~_/)_/)~~~~~~~~~~~~~~_/)_/)_/)~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~_/)_/)~~~~~~~~~~~~~~~_/)_/)_/)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~_/)_/)~~~~~~~~~~~~~~~~_/)~