Go to Start Page Om Denne Wiki

20061006NMMA
Hej alle Seawindere

Seawind sitet fungerer - så vidt jeg kan se - glimrende. Der er gang i diskussionerne, der aftales sejltider og der sælges både via forsiden, som viser vores forum. Det er en fornøjelse. Jeg har dog gennem længere tid ønsket mig noget, som kunne give os alle sammen endnu bedre mulighed for at udveksle viden og erfaringer om vores både. Derfor dette. En WIKI.

En WIKI er en slags CMS, - et websystem, som giver alle mulighed for at:


Prøv selv at redigere på siden Wiki Sand Box.

Det kræver lidt respekt; Man sletter således ikke uden videre noget, som andre møjsommeligt har skrevet, og skulle man være uheldig, så tager systemet automatisk backup af alt - inden ændringen gemmes. Der er uanede muligheder for, at websitet kan udvikle sig og være levende, - også selv om jeg ikke lige er på pinden til at opdatere skidtet.

Hvordan fungerer det så?? Websystemer og EDB systemer har en tendens til at blive alt for komplicerede. Dette her er derfor nærmest lettere end man kan begribe; Kig her: Text Formatting Rules. På den side står der alt, hvad der er værd at vide.

Enjoy, Nicolai, DEN10

20061009NMMA
PS: Jeg ser der er knas med de danske tegn... det roder jeg så lige lidt med. Det er så løst nu.

20061010NMMA
Så er der implenteret nogle kategorier... opdag selv hvad det er og måb over enkelhed og styrke.

20061114NMMA
Hvor irriterende, - ie6, ie7 og firefox2 er slet ikke enige om, hvordan man fortolker css. Opera9 gør til gengæld en blanding af de ting, som hhv ie7 og mozilla2 gør. Suk.

20061118NMMA
Så er css problematikken løst.

20061211NMMA
Denne wiki udmærker sig ved enkelhed. Desværre betyder det, at man ikke "bare" kan uploade et billede. Man kan linke til billeder, som ligger på en webserver, men der er ingen indbygget upload funktion. Da der er indtil flere, som har spurgt efter dette, arbejder jeg naturligvis på at eliminere denne uhensigtsmæssighed. Hav tålmodighed :-)

20061214NMMA
Åhja, det var dejligt... stylesheet lagt på forum giver et noget mere konsistent site. Desuden fik jeg lige klappet en wikiside op til stævnekommunikation. Hurtigt og lydløst :-)

20070117NMMA
Jaah, - sådan... oprettet ny side i WIKI til aktiviteter. Link indsættes direkte i menu. Det er næsten automat CMS. Seawind Activities.

20070420NMMA
Særligt snedige koder er sjældent særligt snedige, når de kommer ind i computere; Jeg har fjernet noget antipopup kode, som betyder, at WIKI siderne virker i Safari og dens mødrende ophav Konqueror, som begge er særligt kræsne.

20110303NMMA
Der er idioter, som mener, at de dagligt skal ødelægge vores wiki og vores website. Det er mildt sagt meget anstrengende. Det ser ikke ud til at have den store effekt at ændre kodeordet. Ergo er der noget andet galt. Jeg har kigget i programmet, og ændret nogle småting der, som gerne skulle betyde (meget) mindre hærværk.
 

Hurtig & lydløs
som en Ninja

 

(Side til tekniske tests: Cool Stuff)
 


Category System